';


UNA MICA DE MI

Sóc l’Anna, dona, mare, psicòloga i psicoterapeuta integradora humanista. M’encanta passejar per la natura, m’agrada fer-ho en les diferents estacions de l’any, gaudint dels colors, les olors i la temperatura de cada una d’elles. M’agrada llegir i sentir l’olor que desprèn el llibre la primera vegada que el tinc a les mans. M’agrada la música, escoltar-la, ballar-la, sentir-la i reconèixer que ha format part de la meva vida des de sempre.

Des de sempre m’he sentit fascinada per les motivacions humanes, per com essent tant iguals som tant diferents. Vaig estudiar psicologia per entendre, per trobar respostes a totes les preguntes que tenia, per conèixer com la nostra història ens ha portat on som. Vaig trobar algunes respostes però dins meu sabia que això no era tot, que hi havia alguna cosa més que encara no havia conegut.

Vaig començar a treballar en residències per a gent gran, acompanyant a aquestes persones en els últims anys de la seva vida. Després de deu anys escoltant històries de vida, observant i compartint les seves inquietuds i preocupacions em vaig adonar que necessitava formar-me més per entendre una mica més, per trobar les respostes que em faltaven.

Aquesta nova inquietud em va portar a realitzar el Máster de Psicoteràpia Integradora Humanista a l’Institut Erich Fromm. Aquesta formació va permetre posar la peça que em faltava per donar sentit a la meva manera d’entendre el món, la vida i de viure. He seguit formant-me des d’aquesta perspectiva, donant valor a una visió més holística de la persona, sense necessitat de fragmentar-la i poder-la mirar com un tot.

Tot aquest bagatge professional, formatiu i personal em permet poder acompanyar, amb passió i molt de respecte a aquelles persones que decideixen seguir el camí del creixement personal i el benestar psicològic. Posant una mirada atenta en el moment present per tal de poder viure d’una manera plena i feliç. Crec essencial  poder decidir cada instant des de la consciència i mirar tot el nostre transitar per la vida amb amor i respecte.

 

Em sento profundament agraïda  de poder compartir diàriament la meva passió i de poder aprendre constantment de les persones que acompanyo.

M’omple el cor saber que hi ha persones que conscientment decideixen compartir el seu dolor, la seva història i la seva vida amb mi per tal que les dues juntes puguem buscar els recursos necessaris per fluir per la vida.

Gràcies per ser-hi.

Anna.

Leave a reply