';


UN CAMÍ NOU

Durant la nostra vida transitem per diferents camins, però hi ha dies en què saps que estàs fent el primer pas d’un llarg camí. Un camí desitjat, volgut i somiat. Saps quin és el final, però no saps on està ni com serà el recorregut. Transitar per aquest camí et deixarà petites empremtes al teu cos, en les teves emocions, en la teva ànima. Li podries dir el camí cap a l’ESSÈNCIA.

Tingues present que el teu cos ja explica una història, explica com va ser el teu embaràs, el teu part, mostra petites o grans cicatrius que han deixat moments complicats. També ensenya com has continuat endavant, mostra els moments feliços, els moments de valentia, d’amor. Aquesta història forma part de tu. Amb aquest nou camí podràs anar afegint detalls per tal que finalment el teu cos sigui un reflex de la teva Essència.

Normalment escollir aquest camí no és fàcil, però saps que una vegada fas el primer pas ja no pots tornar enrere. També es possible que hi hagi moments en què necessitis descansar i altres vegades agafaràs un camí secundari… No passa res, tot està bé. Aquestes parades i sortides et permetran deixar diferents proteccions i anar abandonant la teva màscara.

Es possible que sentis por, que vegis alguns punts foscos en el camí que t’espanten i que podien arribar a paralitzar-te. Però també hi ha llums, energia i vida. És important que transitis aquest camí d’una manera conscient, centrada en cada precís instant, en l’aquí i ara.

Tanca els ulls, respira profundament i explora els diferents camins de la teva vida. Deixa que al teu cos aparegui una sensació, mira si pots situar-la en alguna part concreta, dona-li una forma, un color, una textura…Què et diu aquesta sensació del camí a seguir? Pren uns moments per experimentar amb aquesta sensació, per connectar amb el teu cos i deixar que aquest et guiï cap a on has d’anar i trobar el teu propi equilibri.

Respira profundament, deixa que els teus pulmons s’expandeixin…inspira…expira…estàs preparada…ara és el moment per iniciar un CAMÍ NOU, el teu propi camí.

I si en algun moment del teu viatge em necessites estaré encantada de poder-te acompanyar.

 

Leave a reply