';


TREBALLAR DES DE L’AMOR

Treballar des de l’amor vol dir acceptar incondicionalment la persona que tens davant, acceptar la seva vida, els seus pensaments, els seus sentiments, les seves actuacions, el seu cos…

Treballar des de l’amor és obrir el cos per tal que pugui entrar tot el que l’altra persona vol compartir, ni més ni menys. I des del cor, retornar-ho perquè juntes puguem aprendre quin és el millor camí a seguir.

Treballar des de l’amor. Pot ser que hi hagi persones que els hi sembli poc professional, poc rigorós, amb poca tècnica, poc quantificable…i podria seguir amb la llista d’adjectius. A mi m’agrada treballar des de l’amor. Mirar a l’altra persona que tinc davant i obrir-li el cor. Crec que és la manera més bonica de fer psicoteràpia perquè com deia Erich Fromm “l’última conseqüència de la psicologia és l’amor” (L’art d’estimar, 1966).

Podem anar una mica més enllà i no només treballar des de l’amor sinó viure des de l’amor. L’amor és l’energia que ens mobilitza. Podem escollir ficar una mirada d’amor a totes les coses que fem. Viure des del més profund del nostre cor, apartant totes aquelles proteccions que hem anat sumant quan les necessitàvem, però que ara ens en podem desprendre.

Posa aquesta mira d’amor a la teva vida i veuràs com poc a poc tot canvia. I si en algun moment necessites ajuda per desprendre’t de proteccions que ja no serveixen, estaré encantada d’acompanyar-te amb el cor.

Tots podem treballar des de l’amor. Tots podem viure des de l’amor.

 

Leave a reply