Sóc l’Anna Palomes Tuà, psicòloga i psicoterapeuta humanista.

Des de sempre m’ha apassionat l’ésser humà, les seves motivacions, els seus aprenentatges, el seu comportament i com no, les seves emocions. Vaig estudiar psicologia perquè volia acompanyar a les persones, dins les seves i les meves possibilitats, a canviar aquells aspectes que interfereixen en el seu fluir vital.

Durant molt anys he estat treballant en l’acompanyament en la malaltia i el final de vida en persones grans. D’aquests acompanyaments n’he tret grans aprenentatges, tant a nivell personal com professional.

Durant temps he reflexionat sobre la meva vida i la meva feina, sobre la necessitat de decidir des de la consciència i de mirar la nostra història amb amor i respecte.

Cal que les persones augmentem la nostra consciència en el present per tal de poder arribar en un futur amb la sensació d’haver viscut plenament, conscientment i feliçment.

Vaig decidir que era el moment d’aprofundir en la meva formació,  escollint el model de la Psicologia Integradora Humanista de l’Institut Erich Fromm. És el que encaixa amb la meva manera d’entendre el món, de viure i de donar sentit a la vida. He seguit formant-me des d’aquesta perspectiva, donant valor a una visió més holística de la persona, sense necessitat de fragmentar-la i poder-la mirar com un tot.  

Tot aquest bagatge professional, formatiu i personal em permet poder acompanyar, amb passió i molt respecte a aquelles persones que decideixen seguir el camí del creixement personal i el benestar psicològic.

FORMACIÓ

Universitat Internacional de València (actualment):

Màster Universitari en Psicologia General Sanitària.

Institut Erich Fromm (actualment):

Postgrau en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista.

Institut Erich Fromm (2014 – 2016):

Màster de Psicoteràpia Integradora Humanista.

Sociedad Española de Medicina Psicosomática y Psicologia Médica (2008):

Curs d’expert en Psicogeriatria

Instituto de Altos Estudios Universitarios (2008):

Postgrau en Neuropsicologia i demències

Institut superior d’estudis psicològic (ISEP)(2006 – 2007):

Postgrau en Gestió per tècnics en Recursos Humans

Les Heures, Hospital Universitari de Bellvitge (2003 – 2005):

Màster en “Psicologia clínica a l’hospital general: una perspectiva interdisciplinar”

Universitat de Barcelona (2002):

Llicenciada en Psicologia. Psicòloga col·legiada nº 13348