Ofereixo atenció psicoterapèutica individual a adults i adolescents.  Considero cada persona única i irrepetible per tant adapto el procés terapèutic a les  seves demandes i necessitats. El fet de parlar de  procés terapèutic indica que es requereix un temps en el que la persona que acudeix a psicoteràpia va aprenent a enfocar de manera més funcional els seus problemes i a trobar-hi noves respostes.

No ofereixo solucions màgiques, ni dono consells a seguir, tampoc es tracta de canviar completament a la persona per una altra, sinó que entre els dos creem un equip de treball per donar llum a les àrees més conflictives i descobrir els recursos i fortaleses de cada persona per tal de poder viure la vida d’una manera plena i satisfactòria.

Ofereixo també un treball grupal, ja sigui a través de grups terapèutics o de tallers de creixement personal. El treball grupal promou un ambient íntim i càlid on poder compartir experiències al mateix temps que ens nodrim de les vivències dels altres. Un espai on l’aprenentatge s’intensifica mobilitzant la nostra energia i la del grup.