Per què un grup de mares? Perquè després de ser mare de dos nens preciosos i parlar amb moltes altres mares, m’he adonat que ens preparen molt pel moment del part, però que després, amb el nadó, ens trobem totes una mica soles. Per això, vull oferir moments de trobada on nosaltres, les mares, puguem relaxar-nos, compartir dubtes i experiències.

L’objectiu d’aquest grup és crear un espai per cada una de nosaltres on a través de diferents tècniques i exercicis millorarem el nostre benestar emocional i la nostra consciència en el present per tal de poder gaudir d’una maternitat plena. Un espai on no ser jutjades per les decisions que prenem, on sentir-nos acompanyades, on sense pressa puguem mirar cap al nostre interior, escoltar-nos i contactar amb el que realment sentim i necessitem.

El grup consistirà en una trobada mensual d’una hora i mitja de durada.  L’horari de moment està per decidir. Per això, si creus que aquest grup et pot interessar envia’m un correu (info@annapalomes.cat), un whatsApp (600 82 92 85) o a través del formulari (aquí) i m’expliques quina seria la teva preferència d’horari.

Si coneixes alguna mare que li pugui interessar aquesta informació fes-li arribar. Moltíssimes gràcies!

Ens veiem aviat!!! Una abraçada!!