';


FINAL D’ANY

Arriba final d’any, moment de recolliment, moment de trobada amb mi mateixa i amb els meus. I moment de fer balanç. Aquest any volia fer-ho a consciència i m’he ficat a mirar fotografies de fa un any. He parat i m’he adonat de la meva transformació. Ara puc dir que no ha estat fàcil, per aconseguir-ho he necessitat mirar la meva màscara. Acceptar pors, dubtes, inseguretats i ràbia. I també mirar més enllà i retrobar-me amb la meva ESSÈNCIA, la meva llum interior. I després d’integrar-ho tot se que és on vull estar i com em vull mantenir. És per on vull transitar.

També ha estat un any de pèrdues. Pèrdues de tot tipus. He perdut una rutina laboral, he perdut amistats, companys, frases, riures i mirades. També he perdut al meva padrina. La pèrdua més dolorosa. Ella va ser la primera persona en veure’m com realment sóc, ella mai va dubtar de mi, del meu amor, del meu cor, de la meva llum.

També ha estat un any de guanys. He guanyat seguretat, fortalesa, profunditat, tendresa, autonomia i somnis.

I així acabo l’any, integrant pèrdues i guanys i fent realitat els meus somnis. I desitjant repartir mirades des del cor, perquè com deia el Petit Príncep “Només s’hi veu bé amb el cor. L’essencial és invisible als ulls”.

Molt bon final d’any! Desitjo un nou any ple de consciència, de llum i d’amor.

Feliç inici 2019.

Leave a reply