Per resoldre qualsevol dubte pots enviar-me un correu o fer-me una trucada i concertar una trobada gratuïta per tal de parlar de les teves necessitats i poder-te explicar quina és la meva manera d’entendre el procés terapèutic.


INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’ assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Anna Palomes Tua
FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Gestionar i respondre la seva consulta.
CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que es exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l’ organització.
LEGITIMACIÓ PER A EL TRACTAMENT: Interès legítim de les parts per a donar resposta a la sol·licitud d’ informació.
DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.
ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Anna Palomes Tua, a Paseo Estacion, 1 Esc 2 1º 3ª - Balaguer 25600 Lleida a més d’ acudir a l’ autoritat de control competent (AEPD)
Accepto les condicions de l’ us del formulari de contacte
Accepto que les meves dades identificatives siguin incloses per a finalitats comercials de Anna Palomes Tua