L’estiu és moment de vacances, diversió, calma…i una vegada passi tornarem a recuperar la rutina, els hàbits i el ritme del dia a dia. També pot ser una bona oportunitat per a nous aprenentatges i noves experiències. Per això, la tardor és un bon moment per apuntar-te al Cicle de tallers de benestar emocional.

El cicle està format per tres tallers amb l’objectiu de millorar l’autoconeixement per poder viure el dia a dia d’una manera més plena i conscient.

El primer taller et permetrà connectar amb la part on hi tens els desitjos, els anhels i les il·lusions. Aprendràs a identificar-la, a donar-li valor i a com seguir tenint-ne cura la resta de la teva vida (Converses amb la Nena interior).

El segon taller et permetrà descobrir una altra part que et guia cap a la calma, al benestar mental, a la pau interior. Obriràs una petita porta a la meditació i al mindfulness (Reconnectant amb la calma interior).

Per últim el tercer taller pretén donar un tomb per la teva vida, mirar per on has passat, on estàs i on vols anar (Descobrint la vida).

Evidentment si et ve de gust venir únicament a un taller pots fer-ho!

La durada de cada taller és de dues hores. S’ofereixen en diferents franges horàries combinables per tal de poder facilitar el màxim possible la conciliació familiar i/o laboral.

És necessari fer la inscripció (aquí). Per poder realitzar-se caldrà un mínim d’assistents.

Ens veiem aviat! Una abraçada!!